Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσοχή: Διέρρευσε ήδη υλικό από τα Silent Hill 2 Remake και The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

*
Για όσους περιμένουν τα Silent Hill 2 Remake και The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, θα πρέπει να έχουν την προσοχή τους στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, μιας και διέρρευσε υλικό για τα δύο games. Οι δύο τίτλοι έρχονται την επόμενη εβδομάδα και φαίνεται πως κάποιοι απέκτησαν πρόσβαση νωρίτερα σε αυτούς και έχουν αρχίσει να γεμίζουν το internet με πληροφορίες και spoilers.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκαν ακόμη και πολύωρα streams, ενώ τμήματά τους μοιράζονται ασταμάτητα μέσω social media, όπως X/Twitter, Reddit και TikTok, χωρίς καν να ενημερώνουν για spoilers.


Προς το παρόν δεν γνωρίζει ουδείς πως κάποιοι απέκτησαν ήδη τις κόπιες τους. Το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom έχει διαρρεύσει επιβεβαιωμένα σε torrentάδικα, αλλά ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει ακριβώς με το Silent Hill 2 Remake. Για καλό και για κακό, έχετε το νου σας! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*