Στόχος της παραγωγής ήταν να λειτουργήσει όπως το Astro Bot στο PS5 και το DualSense, μόνο που εδώ δεν έχουμε κάτι δωρεάν, αλλά κάτι επί πληρωμή. Το παιχνίδι εμφανίστηκε στο ιαπωνικό site της Nintendo στην τιμή των 990 γιεν που μεταφράζεται με τη σημερινή ισοτιμία σε κάτι παραπάνω από €6.
Το Nintendo Switch 2 Welcome Tour έχει διάφορα mini games που χρησιμοποιούν και την Nintendo Switch 2 Camera και θα συνδέεται τόσο στην κονσόλα απευθείας, όσο και στο dock της. Αναμένεται να κυκλοφορήσει παράλληλα με το Nintendo Switch 2 στις 5 Ιουνίου.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity