Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται remake του επικού A Fistful of Dollars

*
Το A Fistful of Dollars (Για Μια Χούφτα Δολάρια) του Sergio Leone με πρωταγωνιστή τον Clint Eastwood ετοιμάζεται για μια νέα κινηματογραφική μεταφορά.

Το A Fistful of Dollars είναι μία σπαγγέτι γουέστερν ταινία του 1964 με πρωταγωνιστή τον Eastwood στον ρόλο του Άνδρα χωρίς Όνομα. Είναι η πρώτη ταινία της τριλογίας Dollars, την οποία ακολουθούν το 1965 το For a Few Dollars More και το 1966 το The Good, the Bad and the Ugly.


Σύμφωνα με το Deadline, η Euro Gang Entertainment των Gianni Nunnari και Simon Horsman συνεργάζεται με τον Enzo Sisti της FCP και την Jolly Film για να κάνουν πραγματικότητα ένα ριμέικ του A Fistful of Dollars.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για την παραγωγή, ενώ δεν έχει έχουμε κάποιο νέο για το καστ. Το άρθρο του Deadline σημειώνει ότι «πιθανότατα» θα είναι ένα αγγλόφωνο remake, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα προς το παρόν.

«Είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι ξανά με τον Gianni, έχοντας μόλις συνεργαστεί μαζί του στην ταινία Those About to Die, και με τον Simon στο remake αυτής της κλασικής ταινίας, η οποία δημιούργησε ένα εντελώς νέο υποείδος στον κινηματογράφο γεννώντας πάνω από 500 ευρωπαϊκά γουέστερν», δήλωσε ο Sisti.

«Ο Enzo είναι ένας από τους πιο έμπειρους παραγωγούς στην κινηματογραφική βιομηχανία και είμαστε τυχεροί που τον αποκαλούμε συνεργάτη μας σε αυτό το απίστευτο έργο», συμπλήρωσαν οι Nunnari και Horsman. «Είμαστε αποφασισμένοι να παράγουμε ένα ριμέικ που θα αποδίδει δικαιοσύνη στο κλασικό έργο του μεγάλου Σέρτζιο Λεόνε».

Τι αφορά όμως η ταινία;

«Ο περιπλανώμενος πιστολέρο Jo φτάνει στο μεξικάνικο χωριό San Miguel εν μέσω μιας διαμάχης μεταξύ του σερίφη John Baxter και των τριών αδελφών Rojo», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας του 1964. «Όταν ένα σύνταγμα Μεξικανών στρατιωτών που μεταφέρει χρυσό πέφτει θύμα επίθεσης από τους αδελφούς Rojo, ο Jo προσλαμβάνεται από τον Esteban για να ενταχθεί στη συμμορία, αλλά παίζει τη μία πλευρά εναντίον της άλλης”.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, αναφέρθηκε ότι η Mark Gordon Pictures ανέλαβε την ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής σειράς για τη μεταφορά της ταινίας A Fistful of Daughters (Μια χούφτα Κόρες). Έκτοτε δεν έχει ακουστεί σχεδόν τίποτα για το πρότζεκτ, με το Deadline να σημειώνει τώρα ότι «δεν καρποφόρησε».

Το A Fistful of Dollars προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο Amazon Prime Video, στο Max και στο AMC+. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου remake δεν έχει ακόμη οριστεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*