Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Πρώτο trailer για το Monster Hunter Wilds

Κατά την διάρκεια του State of Play του Μαίου 2024, προβλήθηκε το πρώτο gameplay trailer για το Monster Hunter Wilds. Ο τίτλος είχε ανακοινωθεί αρχικά στα Game Awards του 2023. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού, Ryozo Tsujimoto, και πλέον στο gameplay video, ο τίτλος έχει εξαιρετική λεπτομέρεια στα τέρατα και στο περιβάλλον.

Στο trailer θα δείτε μια νέα περιοχή, τα Windward Plains, τα οποία η Capcom περιγράφει ως μια τεράστια αδάμαστη χώρα, έτοιμη για εξερεύνηση. Τα περιβάλλοντα θα αλλάζουν δραστικά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και τα τέρατα θα προσαρμόζονται γρήγορα στα νέα δεδομένα.

Στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά και νέα τέρατα, όπως το Doshaguma, το Chatacabra, το Ceratonoth και το Dalthydon. Μάλιστα, βλέπουμε και τα πρώτα πλάνα από το mount που θα έχουν οι παίκτες, το Seikret. Δυστυχώς, δεν μάθαμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Απολαύστε το νέο video:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*