Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: «Πιο ακριβό ένα PC με παρόμοιες δυνατότητες», λέει το Digital Foundry

*
Η τιμή του PS5 Pro είναι το στοιχείο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων της κοινότητας των παικτών μετά την αποκάλυψη της κονσόλας. Είναι κατά €300 πιο ακριβό από το βασικό μοντέλο του PS5, ενώ δεν θα περιλαμβάνει Blu- ray drive, ούτε το απαραίτητο στήριγμα για να τοποθετείται σε κάθετη θέση. Πολλοί λένε ότι στην τιμή αυτή μπορούνε να φτιάξουν ένα νέο PC, όμως ο Richard Leadbetter του Digital Foundry λέει ότι κάτι τέτοιο θα κόστισε αρκετά περισσότερα χρήματα και συγκρίνει τη GPU του PS5 Pro GPU με την NVIDIA GeForce RTX 4070.

Μάλλον λίγο παραπάνω. Θέλω να πω, για τη GPU που θα χρειαστείτε, εάν λάβετε υπόψη όλα τα διαφορετικά στοιχεία, το βελτιωμένο ray tracing (που δεν διαθέτει καμία GPU της AMD αυτήν τη στιγμή), το σύστημα μηχανικής εκμάθησης (δεν το έχει καμία AMD GPU αυτό), είναι σχεδόν σαν ουσιαστικά ένα σύνολο χαρακτηριστικών σε στυλ NVIDIA, αλλά κατασκευασμένο από την AMD, και η πλησιέστερη ισοδύναμη GPU που θα βρείτε θα είναι η RTX 4070. Η RTX 4060 είναι αρκετά κοντά στο βασικό PlayStation 5 (λαμβάνοντας υπόψη τη μηχανική εκμάθηση και το ray tracing), οπότε κοιτάτε μία 4070. Κοίταξα χθες στο Amazon και η φθηνότερη από αυτές είναι στα 540 $. Πέρα από αυτό, πρέπει να αποκτήσετε μια CPU, μια μητρική πλακέτα, μνήμη, τροφοδοτικό, θήκη και 2 TB SSD, οπότε το κόστος θα αυξηθεί.


Έπειτα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, λες και δεν πληρώνετε τόσα δολάρια ετησίως για να μπορείτε να παίξετε online και να αποθηκεύετε στο cloud, επομένως πρέπει να αποσβέσετε το κόστος κατά τη διάρκεια του έτους για να αποκτήσετε μια σωστή ιδέα για το ποια είναι η πραγματική σύγκριση. Νομίζω ότι ίσως, αν και μπορεί να χάνουμε ελαφρώς το νόημα, επειδή αν σκεφτείτε τι είναι το PS5 Pro, είναι ένα μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί - δεν νομίζω ότι είναι για νέους κατόχους, είναι για άτομα που έχουν PlayStation 5. Αλλά αυτοί έχουν το διαθέσιμο εισόδημα για να έχουν ένα καλύτερο PlayStation 5 και νομίζω ότι αυτοί θα έχουν μια υπάρχουσα βιβλιοθήκη τίτλων του PS4 και του PS5 και το άλμα από το οικοσύστημα του PlayStation στο οικοσύστημα των PC, σημαίνει ότι εγκαταλείπεις ολόκληρη βιβλιοθήκη που ίσως έκανες 10 χρόνια για να τη δημιουργήσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*