Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ballistic Moon απολύει κόσμο λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του Until Dawn Remake!

*
Δεν έχουν τέλος οι απολύσεις στην αγορά του gaming και επόμενο «θύμα» είναι η Ballistic Moon, το studio που έχει αναλάβει το Until Dawn Remake. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, προσαρμοσμένος στα δεδομένα του PS5 και της σημερινής εποχής και ήδη δύο developers αποκάλυψαν στα social media και το LinkedIn τους ότι απολύθηκαν.

Η Cassy Cornish δήλωσε πως «όπως πολλοί άλλοι σε αυτήν την ταραχώδη βιομηχανία, απολύθηκα από το ρόλο μου ως Junior Game Designer στην Ballistic Moon». Ο Harry Williams δήλωσε πως «μετά από 2 υπέροχα χρόνια στο Until Dawn 2024 και την Ballistic Moon, απολύθηκα από τη θέση του Technical Designer. Λάτρεψα τη συνεργασία με όλους στην Ballistic Moon και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά σε μελλοντικά projects».


Η εταιρεία έχει αρνηθεί να τοποθετηθεί δημόσια προς το παρόν. Το 2024 συνεχίζει να γράφει μεγάλες απώλειες για την αγορά, αφού φαίνεται πως ήδη, πάνω από 11,5 χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν χάσει τη δουλειά τους μέχρι σήμερα.

Για λόγους σύγκρισης, όλο το 2023 απολύθηκαν 10,5 χιλιάδες εργαζόμενοι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*