Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Myth: Wukong, δείτε νέο gameplay υλικό σε ανάλυση 4Κ

*
H Game Science έδωσε σε κάποια ΜΜΕ τη δυνατότητα να παίξουν το Black Myth: Wukong και να καταγράψουν υλικό από το gameplay του. Σε ένα video με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το VGC δείχνει πως κατάφερε να εξερευνήσει διάφορες περιοχές και να μάθει περισσότερα για την ιστορία και τους μηχανισμούς που θα προσφέρει το game.

Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν ένα realm γεμάτο με στοιχεία από την αρχαία κινεζική μυθολογία, να επισκεφθούν πανέμορφα τοπία και να γνωρίσουν ένα μοναδικό cast χαρακτήρων που βασίζονται στους αντίστοιχους του θρυλικού novel Journey to the West. Το Black Myth: Wukong θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου 2024 για PC και PS5, ενώ μια έκδοση για τα Xbox Series θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα, για λόγους optimization.


Η standard edition θα πωλείται στα 59,99 δολάρια, η Deluxe στα 69,99 δολάρια, ενώ θα βγουν και δύο physical εκδόσεις, μία Deluxe στα 169 δολάρια και μία Collector’s στα 399 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*