Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτοχοι M4 iPad Pro πήραν τη συσκευή στο χέρι μετά την εγκατάσταση του iPadOS 18

*
Τα προβλήματα με τα software updates της Apple δεν είναι συχνά, παρά το γεγονός ότι τα κάνει διαθέσιμα ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές της και όχι σταδιακά, τακτική που ακολουθούν οι υπόλοιπες εταιρείες. Όταν όμως εμφανίζονται προβλήματα, αυτά είναι κάτι παραπάνω από σοβαρά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του MacRumors, το rollout του iPadOS 18 για το M4 iPad Pro, διακόπηκε, λόγω πολλαπλών αναφορών για μπρικαρισμένα iPads μετά την εγκατάσταση του update. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες συσκευές έπαψαν να είναι λειτουργικές.

Σύμφωνα με χρήστες του Reddit, το πρόβλημα προέκυψε λόγω μιας διακοπής κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και τα iPads δεν ανοίγουν πλέον. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι αντικατάσταση της συσκευής, καθώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος επιδιόρθωσης. Τέλος, κάποιοι ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα μπορεί να συνδέεται με την εγκατάσταση του iPadOS 17.7 πριν από το iPadOS 18. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*