Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 08/07/24 με 12/07/24

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 20 top αναμενόμενες ταινίες του 2024


Longlegs
Διάρκεια: 101 λεπτά
Κατηγορία: Τρόμου
Περιγραφή: Η πράκτορας του FBI, Λι Χάρκερ, βρίσκεται υπεύθυνη μίας άλυτης υπόθεσης ένος κατά συρροή δολοφόνου που ενέχει και μυστικιστικά στοιχεία. Η Χάρκερ ανακαλύπτει μία προσωπική σχέση με τον δολοφόνο και θα πρέπει να τον σταματήσει πριν χτυπήσει ξανά.




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Fly Me to the Moon
Διάρκεια: 101 λεπτά
Κατηγορία: Ρομαντική κομεντί
Περιγραφή: Η ταινία FLY ME TO THE MOON είναι μια ρομαντική κομεντί με φόντο την ιστορική προσελήνωση της NASA στο φεγγάρι. Η Kelly Jones (Johansson), το παιδί-θαύμα του μάρκετινγκ, έρχεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis (Tatum). Όταν ο πρόεδρος θεωρεί την αποστολή πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσεδάφιση στο φεγγάρι και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά...



Twisters
Διάρκεια: 101 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Αυτό το καλοκαίρι, το είδος της επικής ταινίας καταστροφής επιστρέφει με μία καταιγιστική, αγωνιώδη κινηματογραφική περιπέτεια στην καρδιά μιας από τις πιο καθηλωτικές και καταστροφικές δυνάμεις της φύσης. Από τους παραγωγούς των ταινιών Jurassic, Χωρίς ταυτότητα και Ιντιάνα Τζόουνς έρχεται το Twisters, το νέο κεφάλαιο του επιτυχημένου Twister του 1996, σε σκηνοθεσία του Λι Άιζακ Τσανγκ. Στο Twisters πρωταγωνιστεί η Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς και ο Γκλεν Πάουελ ως δύο αντίθετες δυνάμεις που συνεργάζονται για να προβλέψουν και ίσως να δαμάσουν την τεράστια ισχύ των ανεμοστρόβιλων. Η Έντγκαρ-Τζόουνς υποδύεται την Κέιτ Κούπερ, μία πρώην κυνηγό καταιγίδων που δεν μπορεί να ξεπεράσει μία παλιότερη τραγωδία που προκλήθηκε από ανεμοστρόβιλο. Τώρα πια μελετάει τα μοτίβα των καταιγίδων από την ασφάλεια του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη, αλλά παρασύρεται ξανά σε ανοιχτές πεδιάδες από τον φίλο της, Χάβι, για να δοκιμάσουν ένα πρωτοποριακό σύστημα εντοπισμού. Εκεί, διασταυρώνεται με τον Τάιλερ Όουενς (Πάουελ), έναν γοητευτικό και απερίσκεπτο σταρ των social-media που έχει γίνει διάσημος με τις αναρτήσεις για τις ριψοκίνδυνες περιπέτειες του με το κυνήγι καταιγίδων.



Πάφιν Ροκ: Νέες φιλίες
Διάρκεια: 81 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Η εξαφάνιση του τελευταίου αυγού της σεζόν κάτω από περίεργες συνθήκες, οδηγεί την Ούνα και τους φίλους της να ξεκινήσουν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να προσπαθήσουν να το σώσουν πριν μια μεγάλη καταιγίδα χτυπήσει το Πάφιν Ροκ και βάλει το νησί σε κίνδυνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*