Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Traversing Hyrule trailer για το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, μέσω του οποίου παρουσιάζει ορισμένες από τις περιοχές από τις οποίες θα περάσουν οι παίκτες, όπως επίσης και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι σε Gerudo Desert, Jabul Waters, Eldin Volcano και Faron Wetlands. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα συναντήσετε χαρακτήρες που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας και μέσω του Adventure Log θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα όσα σας έχουν ανατεθεί.


Ακόμα, μέσω Waypoints θα μπορείτε εύκολα να προσανατολίζεστε και μπροστά σας θα βρίσκετε, μεταξύ άλλων, Smoothie Shops όπου εργάζονται Business Scrubs. Εκεί θα αναμειγνύετε υλικά που συγκεντρώνετε κατά την περιήγηση στη Hyrule, δημιουργώντας ροφήματα με διαφορετικές ιδιότητες.

Τέλος, με την ικανότητα Bind θα ξετρυπώνετε θησαυρούς και θα αλλάζετε ακόμα και τη θέση εχθρών που σας δημιουργούν προβλήματα, ενώ με το Reverse Bond θα ακολουθείτε την πορεία κινούμενων αντικειμένων.

Το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 26 Σεπτεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*