Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer του ελληνικού Master Blaster είναι εδώ!

Η ελληνική ομάδα Lost Cabinet Games βρίσκονται λίγες ημέρες μακριά από την κυκλοφορία του πρώτου τους παιχνιδιού, του ανατρεπτικού Master Blaster! Το Aim and Shoot παιχνίδι σας μεταφέρει στον κόσμο του διαστήματος όπου και πρέπει να εξολοθρεύσετε τους ChaosBringers ώστε να επαναφέρετε την ειρήνη.

Το Master Blaster δοκιμάζει τις ικανότητες σου στον στόχο, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά του κλασικού arcade με την στρατηγική. Ξεκίνηστε ένα ταξίδι στον κόσμο του διαστήματος, πολεμώντας για την αποκατάσταση της τάξης κόντρα στους Chaosbringers, σε ένα απρόβλεπτο σύμπαν γεμάτο κινδύνους και ανατροπές!


Το παιχνίδι περιλαμβάνει έντονη arcade δράση, στρατηγικό gameplay και απαιτεί χειρουργική ακρίβεια στις βολές σας! Κατά την διάρκεια του, θα μπορείτε να αποκτήσετε νέες μοναδικές ικανότητες και να εξερευνήσετε περίτεχνες διαδρομές για να καταφέρετε να νικήσετε τους διαστημικούς εχθρούς σας και να φέρετε την ειρήνη στο σύμπαν.

Κυκλώστε στα ημερολόγια σας την 31η Ιουλίου, καθώς το Master Blaster θα κυκλοφορήσει στο Steam! Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, επωφεληθείτε από την εκπτωτική τιμή, μόλις στα 4,99€.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*