Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom ξεκίνησε ως dungeon creation game

*
Σε ένα Ask the Developer που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Nintendo, αποκαλύφθηκε πως η Grezzo είναι η ομάδα ανάπτυξης του The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, το οποίο αρχικά προοριζόταν για dungeon creation game.

Η Grezzo, η οποία δημιούργησε τα 3DS remakes των The Legend of Zelda: Ocarina of Time και The Legend of Zelda: Majora's Mask, αναφέρει πως αρχικά ήθελε να αναπτύξει ένα τίτλο dungeon creation πριν ο παραγωγός της σειράς Eiji Aonuma αλλάξει την κατεύθυνση του project. O Satoshi Terada, ο director του The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, αναφέρει: "Εξερευνούσαμε διαφορετικούς τρόπους για να παίξουμε το παιχνίδι. Σε μια περίπτωση, ο Link θα μπορούσε να κάνει copy/paste διάφορα αντικείμενα όπως πόρτες και να δημιουργεί dungeons. Σε αυτή την φάση, η ιδέα ονομάστηκε 'edit dungeon' γιατί οι παίκτες μπορούσαν να δημιουργήσουν το δικό τους Legend of Zelda gameplay".


O Aonuma, με τη σειρά του, δήλωσε: "Μου το έδειξαν και μου είπαν να το δοκιμάσω. Όσο έπαιζα, άρχισα να σκέφτομαι πως αν και το να φτιάχνεις το δικό σου dungeon είναι διασκεδαστικό, δεν είναι άσχημο το να τοποθετείς items στο πεδίο της μάχης και να δημιουργήσεις gameplay όπου αυτά τα items μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πολεμήσεις εχθρούς. Εκεί ξεκίνησε το όλο gameplay με τα echoes".

Η αλλαγή αυτή έγινε σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη δημιουργίας πρωτότυπων με το dungeon editing.

Θυμίζουμε πως το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom θα γίνει διαθέσιμο για Nintendo Switch στις 26 Σεπτεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*