Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 'Anniversary Update' του Alan Wake 2 έρχεται στις 22 Οκτωβρίου

*
Η Epic Games Publishing και η Remedy Entertainment ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το "Anniversary Update" για το Alan Wake II στις 22 Οκτωβρίου. Η δωρεάν αυτή ενημέρωση, που γιορτάζει το πρώτο έτος από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, θα προσθέσει διάφορες βελτιώσεις στην εμπειρία των παικτών, όπως ενημερώσεις για συγκεκριμένες πλατφόρμες και ένα μενού "Gameplay Assist" με διάφορες επιλογές για προσαρμογή της εμπειρίας του παιχνιδιού.

Όλοι οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το "Anniversary Update" για το Alan Wake II, το οποίο περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες μέχρι τώρα προσθήκες σε λειτουργίες που βελτιώνουν την ποιότητα του gameplay και την προσβασιμότητα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κοινότητας.


Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι η δυνατότητα αντιστροφής του X (οριζόντιου) άξονα στο ποντίκι και στο controller, όχι μόνο του Y (κατακόρυφου) άξονα, κάτι που βοηθάει στην ευχρηστία και την προσβασιμότητα.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι στο PlayStation θα δουν βελτιώσεις στο DualSense. Το gyro aiming (έλεγχος μέσω κίνησης) θα προστεθεί, με επιλογές ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης, προσαρμογή της ευαισθησίας, και δυνατότητες προσαρμογής των κατευθύνσεων κίνησης.

Μέχρι τώρα, haptic feedback υποστήριζαν μόνο τα όπλα, αλλά πλέον το haptic feedback θα υπάρχει στα healing items και στα throwables.

Το μενού Gameplay Assist θα περιλαμβάνει:
Quick turn
Auto complete QTE
Button tapping to single tap
Weapon charging with taps
Healing items with taps
Lightshifter with taps
Player invulnerability
Player immortality
One shot kill
Infinite ammo
Infinite flashlight batteries

Το Alan Wake II είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω του Epic Games Store. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Alan Wake 2
    • 18+ pegi 18+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.alanwake.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*