Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Νέο trailer για το rebuilt port του Until Dawn (trailer)

Η Sony προέβαλλε κατά την διάρκεια του State of Play του Μαίου 2024, ένα νέο trailer για την νέα έκδοση του Until Dawn που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC.

H νέα έκδοση του τίτλου, διαφημίζεται ως επαναχτισμένη και ενισχυμένη για PlayStation 5 και PC. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του, παραμένει ασαφής, καθώς η μόνη πληροφορία που δώθηκε ήταν «Φθινόπωρο του 2024».

Το port χειρίζεται η βρετανική ομάδα Ballistic Moon, της οποίας ο τεχνικός διευθυντής έχει εργαστεί στο αρχικό Until Dawn που πρωτοκυκλοφόρησε το 2015 για PlayStation 4. Για όσους δεν γνωρίζουν, στον τίτλο, οκτώ φίλοι παλεύουν για να επιβιώσουν σε ένα απόμερο σπίτι σε βουνό, όπου εξαφανίστηκαν δύο γνωστοί τους, έναν χρόνο νωρίτερα. Δείτε το νέο trailer για την επερχόμενη επανέκδοση του τίτλου:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*