Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των Samsung Galaxy Buds3 Pro

*
Η Samsung θα πραγματοποιήσει το επόμενο Galaxy Unpacked event της στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι και εκεί αναμένεται να αποκαλύψει το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Z Flip6. Στην ίδια εκδήλωση, η κορεατικη εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τα Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro. Τώρα, μια νέα εικόνα που δημοσίευσε στο X o αξιόπιστος tipster Ice Universe, μας δίνει μια ιδέα για τον σχεδιασμό των Samsung Galaxy Buds3 Pro. Επίσης, αποκαλύπτονται λεπτομέρεις για τη θήκη φόρτισής τους, που θα έχει μπαταρία 500 mAh.





Λέγεται ότι τα Samsung Galaxy Buds3 Pro θα έχουν ηχεία δύο δρόμων το καθένα, υποστήριξη για Bluetooth 5.4, Ambient Sound και Adaptive Noise Control. Αναφέρεται επίσης πως θα έχουν πιστοποίηση κατά IP57, αυτονομία 30 ωρών όταν έχουν συνδεθεί με τη θήκη φόρτισης και 7 ώρες δίχως αυτή.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*