Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά iPhone 16 έκλεψε την παράσταση στο «It’s Glowtime” event της Apple

*
Τα iPhone 16 είναι γεγονός και για μια ακόμα χρονιά η Apple θα κυκλοφορήσει τις συσκευές της σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα. Τα iPhone 16 με οθόνη 6,1’’, iPhone 16 Plus με 6,7’’, iPhone 16 Pro με 6,3’’ και iPhone 16 Pro Max με 6,9’’. Τα δύο πρώτα θα έρθουν με το A18 chip και άλλα δύο, ανώτερα μοντέλα με το Α18 Pro, αρκετά πιο αποδοτικά από το A17 και το A17 Pro των iPhone 15 και iPhone 15 Pro αντίστοιχα. Μάλιστα τα δυο βασικά μοντέλα iPhone 16 θα είναι αρκετά ισχυρά για να τρέχουν AAA video games.

Όσον αφορά τις διαφορετικές εκδόσεις, από πλευράς χωρητικότητας ανακοινώθηκαν οι εξής:


iPhone 16 – 128GB/ 256GB/ 512GB

iPhone 16 Plus– 128GB/ 256GB/ 512GB

iPhone 16 Pro– 256GB/ 512GB/ 1TB

iPhone 16 Pro Max– 256GB/ 512GB/ 1TB

Κύριο χαρακτηριστικό της νέας σειράς είναι το Action Button, που ο χρήστης θα μπορεί να το προγραμματίσει για να εκτελεί τις λειτουργίες που επιθυμεί. Ακόμα, το μέλλον των iPhone στηρίζεται κατά ένα μέρος στο Apple Intelligence, το λογισμικό AI της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει σε έκδοση beta μέσα στον Οκτώβριο.

Από εκεί και πέρα αποκαλύφθηκαν τον Apple Watch Series 10 και ένα ανανεωμένο μοντέλο Apple Watch Ultra 2. Το σημαντικότερο ίσως νέο χαρακτηριστικό των smartwatches της Apple έρχεται από την πλευρά του software, καθώς τόσο οι δύο συσκευές που προαναφέρθηκαν αλλά και το Apple Watch Series 9 θα υποστηρίζουν τη δυνατότητα εντοπισμού της υπνικής άπνοιας των χρηστών.

Δεν έλειψαν τα νέα ακουστικά, με δύο νέα μοντέλα AirPods 4, από τα οποία το ένα με ακύρωση θορύβου, αλλά και μια σημαντική αλλαγή για τα AirPods Max που από την εποχή της Lightning περνάνε σε αυτή των θυρών USB-C. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*