Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered (trailer)

To point-and-click adventure game Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 14 Αγούστου 2024, όπως ανακοίνωσε η Skunkape Games.

Μια αρχαία, τρομερή δύναμη περιμένει…


Ο Max ήταν πάντα το πιο ανεξάρτητο μέλος της Freelance Police- ένας αξιαγάπητος τρελός με την ικανότητα να σκορπίζει το χάος όπου κι αν πάει. Αλλά πρόσφατα οι ικανότητές του έχουν πάρει μια υπερφυσική τροπή.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπεσε πάνω σε ένα μυστηριώδες παιχνίδι που του επιτρέπει να δει το μέλλον. Τώρα ο Sam και ο Max έχουν τραβήξει την προσοχή πολλών κακοποιών από όλο τον γαλαξία που θέλουν να αποκτήσουν τα μαγικά Toys of Power για να πετύχουν τους δικούς τους σκοπούς.

Καθώς όσοι αναζητούν το Devil's Toybox πλησιάζουν και οι ψυχικές ικανότητες του Max μεγαλώνουν πέρα από τον έλεγχό του, η Freelance Police θα έρθει αντιμέτωπη με τον πιο τρομακτικό αντίπαλό τους μέχρι σήμερα: τη δύναμη του μυαλού του Max.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*