Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Ghost of Tsushima, το Ghost of Yotei (trailer)

Η Sony, επιφύλασσε έκπληξη για το κλείσιμο του State of Play του Σεπτεμβρίου. Η Sucker Punch, ανακοίνωσε το Ghost of Yotei, διάδοχο του δημοφιλούς Ghost of Tsushima. Ένα σύντομο trailer, μας δείχνει την πρωταγωνίστρια, την οποία καταδιώκουν Ronin στην βόρεια Ιαπωνία. Ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα το 1603, στο όρος Yotei της Ιαπωνίας. Το όνομα της νέας πρωταγωνίστριας είναι Atsu. Σε λεπτομέρειες, ο Andrew Goldfarb αναφέρει στο PlayStation blog πως αυτός ο τίτλος θα είναι ο πρώτος του studio που αναπτύσσεται απο το μηδέν σε PlayStation 5, και θα κάνει τον κόσμο ακόμη πιο ζωντανό, με μεγάλο εύρος θέασης, νέους ουρανούς και πιο ρεαλιστική κίνηση του αέρα και της βλάστησης. Το Ghost of Yotei θα κυκλοφορήσει το 2025.

Παρακολουθήστε το καθηλωτικό trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*