Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sold out στην Ελλάδα το Silent Hill 2 Remake!

*
Έχουμε πολύ καιρό να δούμε sold out σε videogame στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται πως όλα τα κομμάτια του αρχικού στοκ για το Silent Hill 2 Remake εξαφανίστηκαν στη χώρα μας. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στα μεγάλα καταστήματα, τόσο στους φυσικούς χώρους όσο και στα eshops τους, παντού εμφανίζεται το game εξαφανισμένο.

Όπως ήταν λογικό, επικοινωνήσαμε με τον επίσημο διανομέα της Konami στη χώρα μας (τη CD Media), η οποία μας ενημέρωσε πως οι προ-παραγγελίες και οι πωλήσεις πρώτης ημέρας πήγαν εξαιρετικά, σε βαθμό που τελείωσε όλο το πρώτο κύμα τεμαχίων. Η εταιρεία συνεργάζεται με την Konami για πολλές αγορές και είχε δει από νωρίς την τάση για sold out και έτσι έβαλε άμεσα συμπληρωματική παραγγελία.


Το θέμα πλέον είναι πότε θα έρθει αυτή και πότε θα μοιραστεί στα καταστήματα, κάτι που αναμένεται να γίνει από την επόμενη εβδομάδα. Όσοι λοιπόν δεν βρήκατε κάποιο αντίτυπο του παιχνιδιού σε retail μορφή, κάτι λίγο υπομονή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*