Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην senior animator της 343 Industries, προειδοποιεί για τοξικό κλίμα ηγεσίας

*
O Will Waltz, έχει εργαστεί για 12 χρόνια και τρείς μήνες ως Senior Principal Animator, στην 343 Industries, την ομάδα ανάπτυξης της Microsoft για το Halo franchise. Ο πρώην υπάλληλος της ομάδας, προχώρησε σε μια αρκετά επιθετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn. Σε αυτήν, στοχοποιεί τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τα projects της 343, λέγοντας μάλιστα πως η ηγεσία τους είναι “καρκίνος”. Συνεχίζει, δηλώνοντας πως οι εργαζόμενοι πίεζαν χρόνια για στροφή στην Unreal Engine και τώρα πλέον που συνέβη, είναι πεποισμένος πως οι υπεύθυνοι θα βρούν τρόπο να αφαιρέσουν την διασκέδαση απο την δουλειά των developers.

Ο Waltz, αναφέρει επίσης, πως το προσωπικό που δουλεύει στην 343 industries είναι ιδιαίτερα ταλαντούχο και οι μισθοί της Microsoft είναι πολύ καλοί. Εναποθέτει πλήρως την ευθύνη για τα κακώς κείμενα του Halo, στους διοικούντες της ομάδας. Μάλιστα, γράφει το όνομα ενός εκ των υπεύθυνων, του Pierre Hintze και συνεχίζει, προειδοποιώντας τον κόσμο που διαβάζει να “αποφύγει” το στούντιο, ενώ προτρέπει να του στείλουν και προσωπικά μηνύματα.


LinkedIn Embed:

Σε δεύτερη δημοσίευσή του, αναφέρει πως, σαν μεγάλος Halo fan, ελπίζει πραγματικά το franchise να βρίσκεται σε καλά χέρια, αλλά ευελπιστεί να περάσει απο την 343 Industries εξ ολοκλήρου στον έλεγχο της Certain Affinity, ενός αμερικάνικου στούντιο που έχει βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη περιεχομένου για τα Halo, απο το τέταρτο μέρος του, μέχρι και το Infinite.

LinkedIn Embed:

Ο Waltz ήταν πολύ ενεργός στις δύο παραπάνω δημοσιεύσεις του, απαντώντας σε χρήστες που έσπευσαν να τις σχολιάσουν. Στις απαντήσεις του, αναφέρει ιστορίες που έζησε όσο ήταν μέσα, δηλώνει στεναχωρημένος που έφυγε και λέει πως αποχώρησε απο το στούντιο σε μια απο τις μαζικές απολύσεις της Microsoft, τον Μάρτιο του 2023. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερα τις δημοσιεύσεις και τις απαντήσεις του, στα posts που σας παραθέσαμε παραπάνω. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*