Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Palworld: Έρχεται έκδοση για το PS5;

*
Η Pocketpair ίσως και να φέρνει το Palworld στο PS5 πιο νωρίς απ’ όσο φανταζόμασταν. Ο επίσημος λογαριασμός του Palworld community manager ανέβασε στο X/Twitter ένα μήνυμα που εμφανίζει κάποιες καρδιές σε πράσινο, μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα, κάτι που μεταφράστηκε ως μια πιθανή εμφάνιση της έκδοσης για το PS5.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει «θέλω να προσθέσω περισσότερες καρδιές, αλλά δεν είναι σίγουρο τι χρώμα ταιριάζει καλύτερα. Χμ.. Πως σας φαίνεται αυτό;». Οι fans εκτιμούν πως όταν το Palworld υποδεχτεί περισσότερο περιεχόμενο στις 27 του μήνα με το σημαντικό Sakurijama update και το νέο νησί, dedicated servers και άλλα, θα ανακοινωθεί και η PS5 έκδοση.


Το Palworld κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο σε Steam Early Access και Xbox Game Preview και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 25 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε ένα μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*