Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο επικεφαλής της Sonic Team θα ήθελε να δημιουργήσει ένα Sonic RPG πριν τη συνταξιοδότηση

*
Ο Takashi Iizuka, επικεφαλής της Sonic Team δηλώνει ότι πολύ θα ήθελε μια μέρα να δημιουργήσει ένα RPG με πρωταγωνιστή τον Sonic the Hedgehog. Το μοναδικό RPG για την εμβληματική σειρά της SEGA είναι το Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood που κυκλοφόρησε το 2008 για το Nintendo DS και είχε αναπτυχθεί από τη BioWare. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Good Vibes Gaming, ο Iizuka ρωτήθηκε αν η Sega αλλάξει μια μέρα την κατάσταση, κυκλοφορώντας ένα Sonic RPG.

«Προσωπικά, μου αρέσουν τα παιχνίδια ρόλων», απάντησε. «Τα RPGs είναι πολύ διασκεδαστικά και είπα ακόμη και στον εαυτό μου, "ξέρεις, τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχουμε δημιουργήσει κάποιο Sonic RPG", και αναρωτιέμαι, "γιατί δεν το έχω κάνει" κάναμε Sonic RPG όλο αυτό το διάστημα; Πώς φτάσαμε στα 30 χρόνια χωρίς RPG;».


«Ελπίζω λοιπόν να δουλέψω σε ένα Sonic RPG κάποια στιγμή πριν αποσυρθώ από τη Sega. Αλλά, ξέρετε, αυτό είναι απλώς ένα όνειρο αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια σε αυτό το σημείο».

Σας θυμίζουμε ότι, η Sega θα κυκλοφορήσει το Sonic X Shadow Generations στις 25 Οκτωβρίου 2024 για PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PS4, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*