Μιλώντας στο GameFile, οι developers παιχνιδιών όπως το Civilization VII επαίνεσαν αυτό που η Nintendo έχει κατορθώσει να πακετάρει σε ένα μικρό μέγεθος. Συγκεκριμένα, η ομάδα που δημιούργησε τα γραφικά του Civilization VII έχει εντυπωσιαστεί αρκετά με το τι μπορεί να κάνει το Nintendo Switch 2. Ο Dennis Shirk, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, δήλωσε ότι η ομάδα συγκρίνει την υβριδική κονσόλα με ένα PC μεσαίου επιπέδου. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη Nintendo, αν σκεφτεί κανείς ότι η τελευταία της κονσόλα δεν μπορούσε καν να ανταγωνιστεί το PS4 και το Xbox One.
Το Civilization VII είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια τρίτων που θα κυκλοφορήσουν στην κονσόλα την ημέρα που αυτή θα λανσαριστεί. Ωστόσο, οι developers αυτού του παιχνιδιού δεν είναι οι μόνοι που έχουν επαινέσει το επερχόμενο hardware.
Η Avalanche Software, η ομάδα πίσω από το εξαιρετικά δημοφιλές Hogwarts Legacy, μοιράστηκε παρόμοιες σκέψεις για το Nintendo Switch 2. Έκαναν αναφορά στο πως το νέο hardware επέτρεψε στην ομάδα να εξαλείψει διάφορα σημεία φόρτωσης από το παιχνίδι.
Επιπλέον, η Avalanche Software κατάφερε να αναβαθμίσει τη συνολική ποιότητα των assets σε αυτή τη νέα έκδοση του Hpgwarts Legacy.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity