Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αξιολογήθηκε από το ESRB το Until Dawn

*
Στην επίσημη ιστοσελίδα του ESRB υπάρχει πλέον η ηλικιακή αξιολόγηση και η σχετική περίληψη της νέας έκδοση του Until Dawn, που θα κυκλοφορήσει για PC και PlayStation 5. Όπως είναι πολύ λογικό, το survival horror classic τοποθετήθηκε στην κατηγορία M, δηλαδή προορίζεται μόνο για ενήλικο κοινό, λόγω των σκηνών βίας που περιέχει. Η αξιολόγηση από το ESRB σημαίνει ότι η κυκλοφορία του Until Dawn βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα το δούμε λογικά μέσα στο Φθινόπωρο του 2025.

Η Supermassive Games κυκλοφόρησε το original Until Dawn το 2015. Το cinematic, narrative-driven horror game δίνει έμφαση στις επιλογές των παικτών και σε εκείνη την έκδοση πρωταγωνιστούσαν αστέρες του Hollywood, όπως οι: Hayden Panettiere και Rami Malek. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*