Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Ευρώπη το Portal Knights

*
Σύμφωνα με ανακοίνωση της 505 games, το Portal Knights πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ευρώπη στις 28 Απριλίου, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Όσον αφορά στους κατόχους PC, μπορούν να αποκτήσουν το παιχνίδι απο τώρα, μέσω Steam Early Access. Όσοι αποφασίσουν να προβούν σε αγορά πριν τις 28 Απριλίου, σίγουρα θα εχουν το όφελος της χαμηλότερης τιμής και επιπλέον θα λάβουν μια σειρά από δώρα που προσφέρονται αποκλειστικά στους early adopters του τίτλου. Για την ώρα δίνεται το Pioneer Flag and Cape, ενώ περισσότερα θα ακολουθήσουν κατόπιν του λανσαρίσματος της πλήρους έκδοσης. Για την ώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα ανάπτυξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*