Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νεότερο PS5 firmware update πρόσθεσε ενοχλητικές διαφημίσεις στις οθόνες των παιχνιδιών

*
Το νεότερο PS5 firmware update έφτασε πρόσφατα και φαίνεται πως έφερε μαζί του και ενοχλητικές διαφημίσεις στο background της εικόνας που βλέπει ο παίκτης. Όπως μαρτυρούν χρήστες στο διαδίκτυο που εξέτασαν αναλυτικά το update το Σαββατοκύριακο, σε κάθε τίτλο που βρίσκεται στην κονσόλα έρχεται πλέον στο πίσω τμήμα του μια διαφημιστική εικόνα που τις περισσότερες φορές είναι και ενοχλητικά γεμάτη με μηνύματα. 

Ο χρήστης @alfredobofa ανέβασε, μάλιστα, στο X/Twitter του μια σειρά από εικόνες στα παιχνίδια Warhammer 40,000, Space Marine 2, Final Fantasy VII Rebirth, Star Wars Battlefront II και Elden Ring. Στα backgrounds αυτά περιλαμβάνονται από thumbnails προωθητικών videos έως και διαφημιστικά υλικά με τις βαθμολογίες από τα διάφορα sites, ενώ πχ. στο Horizon Zero Dawn: Complete Edition εμφανίζεται μια εικόνα προ-παραγγελίας του LEGO Horizon Adventures.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*