Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε bug οφείλονται οι ενοχλητικές διαφημίσεις που εμφανίστηκαν στο PS5

*
To νεότερο firmware update έφερε ενοχλητικές διαφημίσεις μέσα στο μενού του PS5 και φαίνεται πως η Sony το αποδίδει σε κάποιο bug. Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μερικές ώρες σε άλλο άρθρο μας, οι κάτοχοι PS5 είδαν την οθόνη τους να γεμίζει με ενοχλητικά διαφημιστικά στις game pages αντί για τα παραδοσιακά art του εκάστοτε τίτλου που είχαν συνηθίσει τόσο καιρό.

Μέσα από ένα tweet του, ο product lead των Game Hub και Activity Suggestions της Sony, Daniel Hiatt, δήλωσε πως αυτό όλο προήλθε από ένα νέο bug που εμφανίστηκε σε ένα ήδη υπάρχον χαρακτηριστικό. Το «τιτίβισμα» αυτό διαγράφηκε πάντως μετά από λίγο.




Λίγες ώρες αργότερα, το επίσημο account Ask PlayStation, που ασχολείται με τεχνικά θέματα, ανέφερε πως το πρόβλημα διορθώθηκε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*