Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kawaii: Το Wii χώρεσε σε ένα μπρελόκ!

*
Δύο modders κατάφεραν να χωρέσουν ένα Wii σε μια μικρή κατασκευή που φτάνει στο μέγεθος μπρελόκ και έχει την ονομασία Kawaii. Οι @WeskMods και @YveltaGriffin αποκάλυψαν περισσότερα για το project που δουλεύουν εδώ και καιρό και χωράει σε ένα πολύ μικρό σασί το εσωτερικό τμήμα της πετυχημένης κονσόλας της Nintendo.

Η μεταλλική κατασκευή έχει μέγεθος 60x60 χιλιοστά, μαγνητικά pins στις υποδοχές, θύρες ήχου, εικόνας και χειριστηρίων, αλλά και ένα ειδικό dock για να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει χειριστήρια του GameCube. Δεν έχει κάποιον ανεμιστήρα στο εσωτερικό, αλλά αξιοποιεί ένα «παθητικό» σύστημα εσωτερικής ψύξης.


Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κατασκευαστούν τουλάχιστον 30 κομμάτια για το πρώτο κύμα και όσοι ενδιαφέρονται το δήλωναν σε μια πλατφόρμα που ήδη έπιασε τον στόχο. Μένει να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*