Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Αυτές θα είναι οι τιμές των Samsung Galaxy Watch 7 και Samsung Galaxy Watch Ultra

*
Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν το Samsung Unpacked Event του Παρισιού και τα Samsung Galaxy Watch 7 και Samsung Galaxy Watch Ultra θα παρουσιαστούν εκεί. Ωστόσο, πριν την ώρα του event μάθαμε σε τι τιμές θα διατεθούν τα δύο νέα μοντέλα smartwatches της κορεατικής εταιρείας, μέσω διαρροής που έγινε και αφορά στην αγορά της Γαλλίας (οπότε και λόγω διαφορετικού ΦΠΑ ίσως διαφέρουν από αυτές που θα δούμε σε άλλα κράτη).

Το Samsung Galaxy Watch Ultra θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 47mm, με Bluetooth, Wi-Fi και συνδεσιμότητα 4G, αλλά και τιμή στα €699. Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (γκρι, ασημί και λευκό), το βάρος του θα φτάνει τα 60,5 γραμμάρια και θα έχει οθόνη 480x480 Super AMOLED. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Exynos W1000 στα 3nm, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και μια μπαταρία στα 590mAh.


Το Samsung Galaxy Watch7 από την άλλη θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία στα 40mm (βάρος 28,9 γραμμάρια) και μία στα 44mm (βάρος 33,8 γραμμάρια). Το μικρό μέγεθος θα έχει οθόνη Super AMOLED 1,3 ίντσας με ανάλυση 432x432 pixels, ενώ το μεγαλύτερο οθόνη 1,5 ίντσας με ανάλυση 480x480 pixels. Από μπαταρίες θα έχουμε 300mAh και 425mAh αντίστοιχα.

Από πλευράς τιμών, το Samsung Galaxy Watch 7 θα ξεκινάει από τα €349 στην έκδοση των 40mm και από τα €399 στην έκδοση των 44mm.  Από άλλα χαρακτηριστικά, θα έχουν Bluetooth 5.3, dual-band Wi-Fi, NFC και όλους τους ίδιους αισθητήρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*