Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep59: To ελληνικό sold out του Silent Hill 2 και η συνεργασία Konami-FIFA

*
Στο νέο επεισόδιο του Gametech Playground συζητάμε για τα όσα έγιναν στην Ελλάδα με το Silent Hill 2 Remake, αλλά και τη συνεργασία Konami-FIFA που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το Gametech Playground έρχεται πλέον με την υποστήριξη της Xiaomi! Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο ελληνικό της κατάστημα.

Στο νέο μας επεισόδιο του podcast Gametech Playground απαντάμε αρχικά στα δικά σας σχόλια για το προηγούμενο επεισόδιο, που ήταν για άλλη μια φορά πολλά! Στη συνέχεια πιάνουμε το θέμα των κούριερ και των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με την καθημερινή χρήση τους και αμέσως μετά αναλύουμε όλα τα δεδομένα για το πως φτάσαμε στο ελληνικό sold out του Silent Hill 2. Στη συνέχεια μιλάμε για την επιβεβαίωση κυκλοφορίας του Red Dead Redemption στο PC μετά από τις άπειρες διαρροές, τι γίνεται με το τώρα και το αύριο της Ubisoft, αλλά και την επιμονή της Sony να συνδέει τα PSN accounts στα PC games της. Τέλος, σχολιάζουμε τη νέα συνεργασία Konami με FIFA που ίσως κρύβει πολλά και για το μέλλον.





Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*