Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Συνεργασία Konami-FIFA μετά το «διαζύγιο» με την ΕΑ για τα eSports του eFootball

*
Konami και FIFA ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους μετά το «διαζύγιο» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με την EA Sports. Η FIFA ανακοίνωσε συγκεκριμένα τη συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία για το eFootball και το FIFAe World Cup eSports Tournament. Συγκεκριμένα, θα «τρέξουν» δύο διαφορετικά τουρνουά αργότερα μέσα στη χρονιά σε κονσόλες και κινητά.

Η FIFA συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με την EA για τα ομώνυμα ποδοσφαιρικά videogames, με το FIFA 23 να είναι το τελευταίο από αυτά, μιας και μεταξύ τους υπήρξε έντονη διαφωνία και «τα έσπασαν», με την ομάδα ανάπτυξης να φτιάχνει το δικό της franchise, το EA Sports FC. Η FIFA έχει δηλώσει πως θα φτιάξει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι του EA Sports FC για να συνεχίσει την πορεία των FIFA games, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FIFAe World Cup μπορείτε να μπείτε στο https://www.fifa.gg/ ή στο επίσημο site της Konami. Ίσως αυτή η συνεργασία οδηγήσει και σε περαιτέρω projects… Διόλου απίθανο!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*