Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί εξαγοράς της

*
Η Ubisoft επιβεβαίωσε τις πρόσφατες πληροφορίες περί εξαγοράς της, λέγοντας ότι προβαίνει σε τακτική επισκόπηση όλων των επιλογών της.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα νέο δημοσίευμα του Bloomberg αποκάλυψε ότι η οικογένεια Guiellmot εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς από την Tencent. Τα νέα ήρθαν μετά την πτώση των μετοχών της εταιρείας σε χαμηλό 11 ετών, καθώς παιχνίδια όπως το Star Wars Outlaws δυσκολεύτηκαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της εταιρείας και το μεγαλύτερο λανσάρισμά του της χρονιάς, το Assassin's Creed Shadows καθυστέρησε για το 2025.


Σε μια δήλωση προς το Eurogamer, εκπρόσωπος της Ubisoft αναφέρει:

«Η Ubisoft είναι ενήμερη για τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον γύρω από την εταιρεία. Επανεξετάζει τακτικά όλες τις στρατηγικές επιλογές της προς το συμφέρον των ενδιαφερομένων και θα ενημερώσει την αγορά εάν και όταν χρειαστεί».

Η δήλωση συνεχίζει, «Η εταιρεία επαναλαμβάνει ότι η διοίκηση επικεντρώνεται επί του παρόντος στην υλοποίηση της στρατηγικής της, επικεντρωμένη σε δύο βασικούς κλάδους – τις περιπέτειες ανοιχτού κόσμου και τις εμπειρίες GaaS [GaaS as a Service]». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*