Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep58: Η... "κακιά" Nintendo και το τέλος του Ryujinx emulator!

*
Στο νέο επεισόδιο του Gametech Playground συζητάμε για τα όσα έγιναν με την Nintendo και τον emulator Ryujinx, το co-op του Assassin's Creed Shadows και το Silent Hill 2.

Το Gametech Playground έρχεται πλέον με την υποστήριξη της Xiaomi! Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο ελληνικό της κατάστημα.

Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάμε τα της εκπομπής και πάλι με τα σχόλιά σας. Στη συνέχεια ασχολούμαστε με τις νέες IOT συσκευές της Xiaomi, αλλά και τα νεύρα μας για το πόσο σπαστικά είναι μερικά επίπεδα στο Astro Bot, για όσους ψάχνουν να τα "ξεκλειδώσουν" όλα. Στη συνέχεια πιάνουμε το "καυτό" θέμα της εβδομάδας, το κλείσιμο του Ryujinx Nintendo Switch emulator από την Nintendo, αλλά και τις ενοχλητικές διαφημίσεις που εμφανίστηκαν στο menu του PS5. Μετά αναφερόμαστε στο co-op mode που ετοιμάζεται για το Assassin's Creed Shadows, τις χαμηλές πωλήσεις του Star Wars Outlaws και το τι λένε τα πρώτα reviews του Silent Hill 2. Enjoy!





Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*