Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ετοιμάζει co-op mode για το Assassin’s Creed Shadows!

*
To Assassin’s Creed Shadows φαίνεται πως θα αποκτήσει co-op mode μετά την κυκλοφορία του! Κάτι τέτοιο αναφέρει ρεπορτάζ του Insider Gaming και πως το συγκεκριμένο τμήμα είναι τώρα σε φάση ανάπτυξης, με σκοπό να διατεθεί ως post launch τμήμα υλικού. Η κωδική ονομασία του νέου αυτού co-op mode είναι LEAGUE και προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Κάτι που έχει σημασία να σημειωθεί είναι πως πρόκειται για περιεχόμενο που ήταν προγραμματισμένο έτσι κι αλλιώς να βγει και πως δεν προστέθηκε στην παραγωγή μετά την απόφαση για αναβολή κυκλοφορίας του τίτλου. Όπως είναι λογικό, το co-op mode θα προσφέρει δυνατότητα ταυτόχρονης δράσης για τους Naoe και Yasuke, με περισσότερες πληροφορίες να αναμένονται (και επίσημα πλέον) τους επόμενους μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*