Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πήραν το «πράσινο φως» τα sequels των ταινιών Alien: Romulus και Kingdom of the Planet of the Apes

*
Τα Alien: Romulus και Kingdom of the Planet of the Apes θα αποκτήσουν sequel, αφού η Fox έδωσε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει η παραγωγή τους. Ο πρόεδρος της Fox, Steve Asbell, μίλησε στο Hollywood Reporter και επιβεβαίωσε την πληροφορία, σημειώνοντας πως είναι κοντά στην συμφωνία με τον Fede Alvarez.

Σε ό,τι αφορά τη νέα ταινία Apes, αυτή αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2027. Το Alien: Romulus του Fade Alvarez πέτυχε 350,8 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έλαβε πολύ καλά σχόλια από fans και κριτικούς, και μάλιστα θεωρείται ως μία από τις καλύτερες ταινίες Alien του franchise. Το τέλος της αφήνει ανοιχτό ενδεχόμενο για sequel και έτσι έχουμε τουλάχιστον θετικές εξελίξεις.


Το Kingdom of the Planet of the Apes ήταν η τέταρτη ταινία reboot του franchise που ξεκίνησε το 2011 και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Wes Ball κατάφερε να πετύχει 397,4 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*