Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για μεγάλες συγκρούσεις μάς προετοιμαζει το τελικό trailer του Kingdom of the Planet of the Apes

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το τελικό trailer για την ταινία Kingdom of the Planet of the Apes, που διαδραματίζεται σχεδόν 300 χρόνια μετά τα γεγονότα του War for the Planet of the Apes. Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια μας προετοιμάζουν για μια σειρά από μεγάλες συγκρούσεις ανάμεσα στις δυο αντίπαλες παρατάξεις, με αυτή του Proximus Caesar να εξοντώνει ολόκληρη την οικογένεια του Noa.

"Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται πολλές γενιές στο μέλλον και ακολουθεί τη βασιλεία του Ceasar, με τους πίθηκους να είναι το κυρίαρχο είδος, ζώντας αρμονικά, ενώ οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί να ζουν στις σκιές", αναφέρει η σύνοψη. "Καθώς ένας νέος τυραννικός ηγέτης πιθήκων χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος αναλαμβάνει ένα μια δύσκολη αποστολή που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα ήξερε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον για τους πιθήκους και τους ανθρώπους".


Στο Kingdom of the Planet of the Apes πρωταγωνιστούν οι: Owen Teague ως Noa, Freya Allan ως Mae/Nova, Kevin Durand ως Proximus Caesar, Peter Macon ως Raka, William H. Macy ως Trevathan, Travis Jeffrey ως Anaya, Lydia Peckham ως Soona και Neil Sandilands ως Koro.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*