Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Alien: Romulus θα κυκλοφορήσει και σε VHS

*
Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που ένα μεγάλο studio κυκλοφόρησε μια ταινία σε VHS, αλλά αυτή η περίοδος ολοκληρώνεται με το Alien: Romulus στις 3 Δεκεμβρίου 2024. Σημειώνεται ότι η κασέτα της ταινίας θα γίνει διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Ο επίσημος λογαριασμός του Alien στο X ανακοίνωσε ότι ο σεναριογράφος/ σκηνοθέτης του Alien: Romulus, Fede Álvarez αποκάλυψε την ειδική κυκλοφορία σε VHS κατά τη διάρκεια του Beyond Fest το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο καλλιτέχνης Matt Ferguson δημιούργησε το εξώφυλλο για την κασέτα, η οποία θα βγει ταυτόχρονα με το Alien: Romulus Blu-ray. Η προηγούμενη μεγάλη κυκλοφορία σε VHS ήταν το A History of Violence το 2006, σύμφωνα με την Inverse. Τα 20th Century Studios -που τώρα ανήκουν στη Disney- βρίσκονται πίσω από την κυκλοφορία του Alien: Romulus VHS.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*