Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαιρετίσματα από την Concordia στέλνει το νέο trailer του Mario & Luigi: Brothership

Η Nintendo αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο RPG Mario & Luigi: Brothership, περιλαμβανομένης της Concordia, όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου 2024, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

H Concordia φιλοξενεί διάφορα "πλεούμενα νησιά" και ένα από αυτά είναι γεμάτο με βιτρίνες αντικειμένων που έχουν φτιάξει οι κάτοικοί του. Υπάρχει ένα τουριστικό νησί που κυριαρχεί ένα δέντρο παράξενου σχήματος, ένα νησί με παλιά κτίρια που υποφέρουν από πουλιά απαγωγείς. ένα αστικό νησί μητρόπολης που μοιάζει εμπνευσμένο από τον πύργο Nakagin Capsule του Τόκιο. και ένα νησί που είναι μισό πάγος, μισό μάγμα.


Όσο για τις συνδυαστικές επιθέσεις των Mario και Luigi, οι επιθέσεις τους με άλματα και σφυριά, εφόσον ο παίκτης πατήσει τα πλήκτρα το κατάλληλο χρονικό σημείο, είναι δυνατό να γίνουν πιο ισχυρές, προκαλώντας πιο μεγάλη ζημιά στους αντιπάλους. Επίσης, υπάρχουν τα Brother Attacks για τα οποία απαιτούνται Brother Points, περιλαμβανομένου του γνωστού κόκκινου κέλυφους και μια επίθεσης με κεραυνό.

Όσο για άλλους χαρακτήρες, θα συναντήσετε ένα καλόκαρδο κορίτσι, κάτι που μοιάζει με ιπτάμενο κουμπαρά και μια τριμελή σπείρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*