Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WWE Brawl: Δείτε για πρώτη φορά video από το ακυκλοφόρητο Nintendo 3DS game!

*
Είναι αρκετά σύνηθες το τελευταίο διάστημα να βλέπουμε υλικό από παιχνίδια που ακυρώθηκαν και δεν κυκλοφόρησαν ποτέ και ένα από αυτά είναι και το WWE Brawl. Πρόκειται για έναν τίτλο που ετοίμαζε η THQ σε συνεργασία με το WWE για κυκλοφορία στο Nintendo 3DS και θα άνηκε σε ένα εντελώς ξεχωριστό είδος. Το παιχνίδι είχε αναπτυχθεί κυρίως για τα PS3 και Xbox 360, είχε καρτουνίστικο στιλ και ο παίκτης μπορούσε να καταστρέψει και το περιβάλλον με διάφορα όπλα.

Αν και το project ακυρώθηκε στις αρχές των 10s, ουδείς γνώριζε πως η ανάπτυξή του προχωρούσε και για το Nintendo 3DS. Ο Nichslvl ανακάλυψε ένα cartridge από τον developer που περιελάμβανε ένα prototype του game και ετοίμασε ένα σχετικό video. Το prototype αυτό αγνοείται εδώ και 13 χρόνια, μιας και ουδείς είχε παρουσιάσει ποτέ δείγμα της δράσης του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*