Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To soulslike Enotria: The Last Song καθυστερεί επ’ αόριστον στο Xbox, ο developer κατακεραυνώνει την Microsoft

*
Το Enotria: The Last Song ανήκει στην κατηγορία των soulslike games και έρχεται από την ιταλική ομάδα Jyamma Games, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα για τις κονσόλες Xbox. Το παιχνίδι αναμένεται στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά το studio κατηγορεί την Microsoft πως το αγνοεί και δεν έχει καταφέρει να βγάλει άκρη μετά από αρκετές προσπάθειες επικοινωνίας μαζί της.

Το Enotria: The Last Song είναι εμπνευσμένο από το ιταλικό φολκόρ και τον Μάρτιο ανακοινώθηκε από την Jyamma πως δεν θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τις άλλες πλατφόρμες στο Xbox.


Μετά από κατηγορίες χρηστών πως η εταιρεία έχει πληρωθεί για αποκλειστικότητα στις κονσόλες από τη Sony, ο CEO της εταιρείας, Jacky Greco, κατακεραύνωσε την Microsoft στο Discord του τίτλου. «Μπορείτε να ρωτήσετε το Xbox γιατί δεν μας έχουν απαντήσει για 2 μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «προφανώς δεν ενδιαφέρονται για το Enotria και δεν ενδιαφέρονται για εσάς. Έχουμε τις εκδόσεις των Xbox Series X/S έτοιμες, αλλά δεν μπορούμε να τις καταχωρήσουμε και να τις κυκλοφορήσουμε. Έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα στο porting και αποφάσισαν να μας αγνοήσουν».



Παρόμοιο μήνυμα εμφανίστηκε και στο X του τίτλου.



Λίγο αργότερα, μιλώντας στο Insider Gaming, o Greco ανέφερε πως το στούντιο δεν μπορούσε να ανοίξει την σελίδα του Xbox Store και να καταχωρήσει το game, ενώ στη συνέχεια είχε μεγάλης διάρκειας επικοινωνία με το τμήμα υποστήριξης του Xbox, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη: «θέλουμε να βγάλουμε το game στο Xbox το συντομότερο δυνατόν, αλλά με την έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά τους, όλα γίνονται πιο δύσκολα». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*