Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5 Pro θα βελτιώνει και τα PSVR2 games

*
Η Sony ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες το PS5 Pro και ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα και αφορούν μέχρι και το PSVR2. Ο Mark Cerny μίλησε στο CNET και ανέφερε πως η νέα κονσόλα θα μπορεί να παίξει και τους τίτλους της VR κάσκας καλύτερα και σε υψηλότερη ανάλυση.

Συγκεκριμένα, η τεχνική upscaling που θα χρησιμοποιεί το PS5 Pro, το PlayStation Spectral Super Resolution, θα δουλεύει και στα PSVR2 games, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κάποια λίστα με τους σχετικούς τίτλους που θα εκμεταλλεύονται αυτά τα νέα δεδομένα.


Το PS5 Pro θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου και σε τιμή που θα φτάνει τα 799,99 ευρώ, ενώ και οι πρώτες αναλύσεις μιλούν για πωλήσεις αντίστοιχες με αυτές του PS4 Pro. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*