Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Tears of the Kingdom αποτελούν μέρος ενός ξεχωριστού timeline

*
Για δεκαετίες, οι φίλοι της σειράς The Legend of Zelda προσπαθούσαν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ που συνδέει όλα τα παιχνίδια μεταξύ τους. Το 2011, μέσω του βιβλίου Hyrule Historia, η Nintendo επιβεβαίωσε τον τρόπο με τον οποίο δομείται το χρονολόγιο της σειράς, έχοντας ως αρχικό σημείο το The Legend of Zelda: Skyward Sword και στη συνέχεια, καταλήγει να σπάει σε τρία μονοπάτια.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια, The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Tears of the Kingdom, δεν ανήκαν σε κανένα μονοπάτι. Οι παίκτες είχαν δημιουργήσει θεωρίες που τα συνέδεαν με διάφορους τίτλους, αλλά δεν υπήρχε κάτι επίσημο. Στο πρόσφατο Nintendo Live, στο Σίδνευ της Αυστραλίας, σε μια επίσημη αφίσα που υπήρχε στον χώρο της εκδήλωσης τα δύο παιχνίδια εμφανίζονται εντελώς ξέχωρα από τα υπόλοιπα.


Από τα πλέον επίσημα χέρια, μάθαμε τι ισχύει, φαινομενικά. Το παράδοξο είναι πως τα δύο παιχνίδια δεν συνδέονται μεταξύ τους στο γραφικό, παρότι το Tears of the Kingdom αποτελεί επίσημα άμεση συνέχεια του Breath of the Wild. Ίσως η Nintendo ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο ή μπορεί απλώς να μην ενδιαφέρεται τόσο για το χρονολόγιο πλέον.

Εξάλλου, ο Hidemaro Kobayashi (director του Tears of the Kingdom) πέρυσι δήλωσε πως δεν επιθυμούν να ακολουθούν πιστά το επίσημο χρονολόγιο, καθώς αν αναλύσουν κάθε λεπτομέρεια ώστε να υπάρχει συνέχεια, περισσότερο θα δέσουν τα χέρια τους παρά θα έχουν την ελευθερία να ξεδιπλώσουν την δημιουργικότητά τους.

Με την επερχόμενη κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα Zelda, ίσως μάθουμε κάτι νέο – ίσως και όχι. Κυκλοφορεί για Nintendo Switch στις 26 Σεπτεμβρίου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*