Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Φρέσκια ματιά στο One Piece Odyssey (trailer)

Μετά την αποκάλυψή του μόλις λίγες εβδομάδες πριν, σήμερα ρίξαμε μια εκτενέστερη ματιά στο One Piece Odyssey.

Ο νέος τίτλος στην αγαπημένη σειρά manga και anime θα έχει μια ολοκαίνουρια ιστορία γραμμένη από τον Eiichiro Oda. Στο trailer βλέπουμε το Thousand Sunny, με σχεδόν όλο το πλήρωμα να δίνει το «παρών», όταν ξαφνικά το πλοίο σηκώνεται από τη θάλασσα, μπλέκεται ανάμεσα στα σύννεφα και καταλήγει σε έναν άγνωστο τόπο – το Waffle Island.


Στο trailer βλέπουμε τους Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Nico Robin, Franky και Brook, με τον Jinbei να μην κάνει την εμφάνισή του. Προς το τέλος του trailer, αναφέρεται πως «αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από τις αναμνήσεις σου», χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια ανήκει η φωνή που ακούγεται ή σε ποιον αναφέρεται.

Πολύ ενδιαφέρον έχει το είδος του παιχνιδιού. Το One Piece Odyssey δεν θα ανήκει στο είδος των musou (Warriors), όπως τα One Piece Pirate Warriors που έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά θα είναι ένα JRPG που προσφέρει εξερεύνηση και μάχες με σύστημα turn-based, όπως ένα παραδοσιακό JRPG. Κατά την εξερεύνηση, οι δυνάμεις του καθενός επίσης θα φανούν χρήσιμες, όπως για παράδειγμα τα λαστιχένια χέρια του Luffy που θα προσφέρουν πρόσβαση σε δύσβατα σημεία.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δίνεται στη θέση των μαχητών στο πεδίο της μάχης, καθώς ο καθένας θα χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να συνεργαστεί με τους γύρω ανάλογα με το πού βρίσκονται. Για παράδειγμα, ο Luffy μπορεί να είναι επικεφαλής και δύο ακόμη σύμμαχοι να τον βοηθούν από την πίσω γραμμή, ενισχύοντας την απόδοσή τους.

Οι μάχες θα έχουν τυχαία “Dramatic Scenes”, γεγονότα που θα προσφέρουν γενναίες αμοιβές όταν ολοκληρώνονται αλλά δε θα είναι εύκολο. Επίσης, η συνεργασία των συμμάχων του Luffy θα μπορεί να καταλήξει σε πανίσχυρες ομαδικές επιθέσεις που λέγονται Kizuna Arts, εφόσον πληρούν κάποιες προϋποθέσεις μέσα στη μάχη.

Το One Piece Odyssey θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    ILCA

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*