Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest 2024: Η Amazon Games ανακοίνωσε το New World: Aeternum (trailer)

Το Amazon Games ανακοίνωσε το New World: Aeternum, ένα συναρπαστικό και πλούσιο σε περιεχόμενο action RPG με μάχες σε πραγματικό χρόνο, που τοποθετείται σε έναν τεράστιο και μυστηριώδες κόσμο όπου οι παίκτες έχουν την ελευθερία να επιλέξουν πώς διαμορφώνουν την περιπέτεια τους. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X | S και PC στις 15 Οκτωβρίου 2024.

Στο New World: Aeternum, οι ναυαγισμένοι εξερευνητές ξεβράζονται στην ξηρά και ξεκινούν να σφυρηλατήσουν το πεπρωμένο τους στο υπερφυσικό νησί Aeternum, έναν κόσμο γεμάτο με κινδύνους και ευκαιρίες. Οι μάχες στο New World: Το Aeternum είναι βασισμένες στις δεξιότητες και οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους σπαθιά, πυροβόλα όπλα και μαγεία για μια πολύπλοκη και ταυτόχρνονα άκρως ικανοποιητική εμπειρία. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως την εμφάνιση, τις δεξιότητες και τις ικανότητες του χαρακτήρα τους.


Ο ζωντανός κόσμος, η αφηγηματική, οι πλούσιοι μηχανισμοί crafting, η εξέλιξη του χαρακτηρας και οι μάχες σε πραγματικό χρόνο θα προσφέρουν εκατοντάδες ώρες διασκέδασης.

Εκτός από τη Standard θα κυκλοφορήσει και μια Deluxe Edition, που εκτός από την κόπια του παιχνιδιου θα περιλαμβάνει ένα Bear mount και armour skin για να μπορείτε να διασχίσετε το Aeternum με ταχύτητα και στυλ. Όσοι προπαραγγείλουν την έκδοση για κονσόλες και όσοι κάτοχοι PC κάνουν log in στο New World από τώρα ως τις 14 Οκτωβρίου 2024 θα λάβουν ως δώτο το Azoth Stalker wolf mount. Επίσης, όσοι έχουν στην κατοχή τους για PC το New World και το Rise of the Angry Earth expansion θα έχουν δίχως εξτρα κόστος πρόσβαση στο New World: Aeternum.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*