Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 17 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το Arsene Lupin: Once a Thief (trailer)

Η Microids και η Blazing Griffin ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του adventure game Arsene Lupin: Once a Thief. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται στις 17 Οκτωβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερευνά τα νιάτα, τους έρωτες και τα εγκλήματα του εμβληματικού ληστή gentleman. Βυθιστείτε στις διάσημες ιστορίες του Maurice Leblanc, παίζοντας τόσο ως Lupine όσο και ως ο ακούραστος διώκτης του, Detective Ganimard αποκτώντας μοναδικές προοπτικές σε θρυλικές ιστορίες όπως το "The Arrest of Arsene Lupin" και το "Herlock Sholmes Arrives Too Late".


Ακολουθεί ένα gameplay trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*