Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars Outlaws: Η Ubisoft κάνει πιο βατές τις αποστολές που απαιτούν stealth

*
Κυκλοφόρησε ένα patch για το Star Wars Outlaws που θα μειώσει την ταλαιπωρία των παικτών όταν αποτυγχάνουν σε μια αποστολή που απαιτεί τη χρήση μηχανισμών stealth. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GamesRadar, ο creative director Julian Gerighty ρωτήθηκε σχετικά με την απότομη αύξηση του βαθμού δυσκολίας από νωρίς, λόγω των αποστολών stealth που διακόπτονται ως αποτυχημένες αν εντοπιστεί η πρωταγωνίστρια. Ο Gerighty παραδέχτηκε ότι τα δεδομένα των παικτών που έχει στα χέρια της η ομάδα ανάπτυξης δείχνουν ότι αυτά τα σημεία είναι «προβληματικά».

«Πιο συγκεκριμένα, πιθανότατα σκέφτεστε μια από τις πρώτες αποστολές στη Mirogana, η οποία είναι απίστευτα δύσκολη», είπε ο Gerighty. «Και για μένα, αυτό είναι ένα λάθος, και αυτό είναι κάτι που θα εργαστούμε για να βελτιώσουμε».


«Δεν νομίζω ότι σημαίνει την πλήρη κατάργηση της κατάστασης αποτυχίας, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα με τα οποία μπορούμε να μεταμορφώσουμε την κατάσταση σε πιο ευχάριστη και κατανοητή».

Ο Gerighty πρόσθεσε ότι ενώ ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένταση εκείνες τις στιγμές, φαίνεται ότι αυτό έγινε σε βάρος της απόλαυσης των παικτών.

«Απλώς δεν θέλουμε να αισθάνεται κανείς αδικημένος», εξήγησε, «και σήμερα, νομίζω ότι αισθάνεται έτσι. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μας. Αυτό είναι περισσότερο από κάτι που προέκυψε την τελευταία εβδομάδα περίπου, και το διορθώνουμε ήδη με ένα patch".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Massive Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*