Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νεότερα από το development του Splinter Cell Remake

*
Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα από το στρατόπεδο του development για το Splinter Cell Remake. Αν και υπήρχαν φήμες πως η Ubisoft έχει ακυρώσει το project, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Σύμφωνα με το Insider Gaming, ο τίτλος προχωράει κανονικά, εσωτερικά η κωδική του ονομασία είναι “North” και θα αξιοποιεί την Snowdrop Engine, αφήνοντας πίσω του την Unreal Engine που βλέπαμε στη σειρά μέχρι και τα τελευταία games.

Η Snowdrop Engine είναι αυτή που χρησιμοποιήθηκε σε άλλα games της Ubisoft, όπως τα Tom Clancy’s The Division 2, Avatar: Frontiers of Pandora και Star Wars Outlaws. Το Splinter Cell Remake αναπτύσσεται από την Ubisoft Toronto, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021 και ίσως να έχουμε και κάποιες ανακοινώσεις σύντομα.


Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν κυκλοφορία το 2026 και θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή για περισσότερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*