Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Metaphor: ReFantazio – Παρελθόν αποτελεί βετεράνος voice actor που παραδέχτηκε κακοποίηση της συντρόφου του

*
Βετεράνος Ιάπωνας voice actor αφαιρέθηκε από το cast του Metaphor: ReFantazio, αφότου παραδέχτηκε πως είχε μια σχέση που κατέληξε τοξική. Πρόκειται για τον Toru Furuya, 70 ετών, που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Shūkan Bunshun είχε επί τέσσερα έτη σχέση με fan η οποία ήταν 37 χρόνια νεότερή του. Ο Furuya παραδέχτηκε ότι το ρεπορτάζ ήταν αληθινό και ομολόγησε ότι είχε χτυπήσει τη γυναίκα, την είχε αφήσει έγκυο και την ανάγκασε να κάνει έκτρωση.

"Δεν μπορώ να ζητήσω επαρκή συγγνώμη για την προδοσία της εμπιστοσύνης όλων των fans μου που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τους απογοήρευσα, τους πλήγωσα και αμαύρωσαν την προσωπικότητά μου”, δήλωσε ο Furuya.


Ο Atlus ανάρτησε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, επιβεβαίωσε ότι η Furuya θα αφαιρεθεί από το παιχνίδι και θα αντικατασταθεί από έναν νέο ηθοποιό.

"Η Atlus Co, Ltd ανακοινώνει ότι λόγω διαφόρων περιστάσεων, ο voice actor Toru Furuya, ο οποίος είχε ανακοινωθεί ότι θα εμφανιζόταν στο νέο RPG, Metaphor: ReFantazio, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου, θα αντικατασταθεί", αναφέρει η δήλωση.

"Το νέο casting θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε το Metaphor: ReFantazio". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*