Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε extended gameplay video για το Life is Strange: Double Exposure

Η Square Enix και η Deck Nine Games κυκλοφόρησαν ένα νέο extended gameplay video διάρκειας 18 λεπτών για το Life is Strange: Double Exposure. Παράλληλα, δημοσίευσαν συνεντεύξεις με την voice actress της Max Caulfield Hannah Telle, τον game director Jonathan Stauder και την narrative director Felice Kuan.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιστορία ακολουθεί την Max Caulfield όπου ανακαλύπτει πως η κολλητή της φίλη Safi σκοτώθηκε. Για να την σώσει, χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της - κάτι που έχει να κάνει πολύ καιρό - και γυρίζει πίσω το χρόνο. Έτσι, δημιουργεί δύο timelines όπου η Safi είναι ζωντανή αλλά ακόμη σε κίνδυνο.


To Life is Strange: Double Exposure θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Microsoft Store) στις 29 Οκτωβρίου ενώ αναμένεται στο μέλλον να κυκλοφορήσει και για Nintendo Switch.

Δείτε παρακάτω τα νέα videos:






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*