Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Κρυφό" leveling system υπάρχει στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (video)

Αν ασχολείστε με το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, θα έχετε διαπιστώσει ότι το επίπεδο δυσκολίας των εχθρών αυξάνεται παράλληλα με την πρόοδό σας. Όπως φαίνεται, υπάρχει ένα κρυφό levelling system. Πρόσφατα, ο YouTuber Austin John Plays δημοσίευσε ένα video, όπου παρουσιάζει σχετικές πληροφορίες.

Ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών του προέρχεται από dataminers του The Legend of Zelda: Breath of the Wild και φαίνεται πως το Tears of the Kingdom χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο σύστημα, αλλά πιο περίπλοκο σύστημα. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Link κερδίζει ένα συγκεκριμένο ποσοστό εμπειρίας για κάθε εχθρό που ηττήθηκε, αλλά αυτό μετράει μόνο για τους πρώτους δέκα οποιουδήποτε τύπου εχθρού. Τα bosses προσφέρουν περισσότερους "πόντους εμπειρίας". Μόλις ο Link φτάσει σε ένα προκαθορισμένο επίπεδο εμπειρίας, θα εμφανιστούν πιο εξελιγμένοι εχθροί στον κόσμο - τα κόκκινα moblin γίνονται μπλε, για παράδειγμα. Επιπλέον, θα εμφανιστούν και πιο ισχυρά όπλα.


Αυτό επιτρέπει στη Nintendo να παρέχει μια σταθερά αυξανόμενη δυσκολία με βάση την πρόοδο των παικτών, ενώ ανταμείβει τις προσπάθειές τους ανάλογα. Σημαίνει επίσης ότι είναι δυνατό να βρείτε καλύτερα όπλα στον κόσμο νικώντας επανειλημμένα σκληρούς εχθρούς αλλά όχι bosses.

Ο Austin John Plays σημειώνει ότι δεν δεν υπάρχει η ίδια εξέλιξη στον βαθμό δυσκολίας για όλους τους εχθρούς, αναφέροντας ορισμένα soldier constructs στο Great Sky Island ως παράδειγμα, κάτι που είναι λογικό καθώς αυτή είναι η πρώτη περιοχή που θα βρεθεί έτσι και αλλιώς ο Link. Τα Proving Ground Shrines- αυτά όπου ο Link παραδίνει τον εξοπλισμό του- περιέχουν επίσης εχθρούς που δεν εξελίσσονται.

Επισημαίνει επίσης κάποιους άλλους κανόνες. Για παράδειγμα, τα όπλα που είναι κρεμασμένα σε ένα Hinox αναβαθμίζονται αλλά μερικές φορές δεν συμβαίνει το ίδιο με το επίπεδο του ίδιου του Hinox. Επίσης, τα όπλα που προσφέρονται στον Link από wraiths στα Depths αναβαθμίζονται με την πρόοδό του και αποτελούν μια καλή τοποθεσία για εύρεση εξοπλισμού υψηλού επιπέδου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*